Het Hugo de Grootboek komt eraan

Dit jaar kregen de deelnemers aan de Gorcumse Literatuurprijs de opdracht om hun inzendingen te schrijven in het kader van het ‘Hugo de Groot jaar’ met als thema: ‘Wat laat ik na, hoe wil ik herinnerd worden?’ Zou het aan het soms gedwongen thuis blijven gelegen hebben, het meer lezen dan anders of meer tijd voor zelfreflectie? Feit is, dat er veel inzendingen waren en de kwaliteit hoog was.
foto: Gorcumse Literatuurprijs

De winnende inzendingen werden samen met een selectie van inzendingen en enkele bijdragen daaromheen gepubliceerd in het ‘Hugo de Grootboek’. Iedereen die in het boek staat, krijgt een exemplaar uitgereikt of toegezonden.

En het is natuurlijk verstandig om het boek (de boeken…) al bij voorintekening te bestellen. Dat kan via het contactformulier op onze website. https://www.gorcumseliteratuurprijs.nl/bestel-het-boek/ Bovendien: € 10,00 is toch een schappelijk bedrag voor deze bundeling van schrijverstalent!’

Illustratie: Emma Ringelding
Foto: G. Lanting

Geef een reactie