Traumahelikopter naar Gorinchem voor medische noodsituatie

Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter heeft zondagochtend 15 augustus 2021 ambulancepersoneel geassisteerd bij een medische noodsituatie in Gorinchem. Omstreeks 10.45 uur werden twee ambulances en de politie opgeroepen voor een medisch incident in een woning aan de Koningin Emmastraat.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd gealarmeerd. De helikopter landde korte tijd later op een grasveld in de omgeving Het slachtoffer is ondanks de inzet van de hulpverleners overleden. De helikopter vertrok omstreeks 11.55 uur weer naar de standplaats in Rotterdam.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (9)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie