Bijtincident en getuigen oproep!

Donderdagmiddag tussen 13.15 uur en 13.30 uur vond er een bijtincident plaats op de Busschieterstraat in Gorinchem. Een oudere heer is hierbij gebeten in zijn hals en het gezicht door een hond. De gegevens van de eigenaar zijn bij ons bekend. De man ligt nog in het Beatrixziekenhuis en word behandeld door het medisch personeel. Van dit feit is aangifte gedaan.
De hond op de foto betreft overigens niet het ras waardoor het feit heeft plaatsgevonden.

Wij zijn op zoek naar getuigen die het voorval hebben zien plaatsvinden. Veel mensen zijn na het incident op locatie geweest maar we zijn specifiek op zoek naar de getuigen die het incident hebben zien gebeuren.

Mocht u meer informatie hebben zouden we graag met u in contact komen. Dat kan door een privé bericht te sturen via ons Instagram account Lek en Merwede en te vragen naar politieagent Wim. Of via 0900-8844 met vermelding van 2021257593.

Geef een reactie