Brandweer haalt hond uit Duveltjesgracht

De brandweer van Gorinchem is donderdag 19 augustus 2021 uitgerukt voor een hond die in de Duveltjesgracht nabij de Buiten de Waterpoort was gevallen. Omstreeks 17.20 uur viel de teckel tijdens een wandeling op de stadswallen van de muur af.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De hond viel enkele meters naar beneden en kwam in de rietkraag van de gracht terecht.De brandweer kwam ter plaatse met een tankautospuit en het oppervlaktereddingsteam omdat het dier niet meer op eigen kracht naar boven kon komen. Twee brandweermannen daalden af in de stadsgracht en wisten de hond te vangen.

De teckel werd naar boven gebracht en daar herenigd met de eigenaar. Het dier hield geen verwondingen over aan het avontuur.

fotoMax Liet (1)
fotoMax Liet (2)
fotoMax Liet (3)
fotoMax Liet (4)
fotoMax Liet (5)
fotoMax Liet (6)
fotoMax Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie