Felix Justin piano en Charlotte Houberg sopraan

Zowel sopraan Charlotte Houberg als pianist Felix Justin, die het komend lunchconcert verzorgen, hebben ook op internationale podia gespeeld. Niet de minsten dus. Zij laten muziek horen van o.a.Tchaikovsky, Chopin en Puccini. Optreden zaterdag 25 augustus.

Artiesten

Felix Justin treedt regelmatig op als lid van het Samsakta Duo dat hij samen met de tenor Satriya Krisna (Indonesië) vormt. Zij wonnen meerdere prijzen op de International Student Lied Duo Competition in 2017. In 2015 werd Felix laureaat van de Vlaamse Vrienden van Cultuurprijs voor een solo-optreden in Tilburg. Hij had ook de eer gekozen te worden als enige muzikant die zou optreden tijdens het officiële bezoek van Hunne Koninklijke Hoogheid Koningin Maxima der Nederlanden en Koningin Mathilda uit België, aan de stad Utrecht in 2016.

Charlotte Houberg heeft, nadat ze haar conservatoriumstudie CUM LAUDE heeft afgesloten, in 2016 haar debuut gemaakt bij de Nederlandse Opera & Ballet als Eerste Heks bij de wereldpremière van The Theater of the World van Louis Andriessen, o.l.v. Reinbert de Leeuw met het ASKO|Schönberg ensemble in de Walt Disney Concert Hall van Los Angeles en in Carré Amsterdam.  

Het concert op woensdag begint om 12.45 uur. Gratis toegang, bijdrage na afloop welkom. Deze komt ten goede aan het onderhoud van de kerk. Dan is ook de expositie van Jopie Minnaard te bekijken.

Geef een reactie