Grote verkeerscontrole Gorinchem

51 boetes en twee aanhoudingen bij grote verkeerscontrole in Gorinchem
De politie in Gorinchem heeft vrijdag 20 augustus 2021 een grote verkeerscontrole gehouden. De controle was met name gericht op de verkeersveiligheid in de binnenstad. Daarnaast vonden er ook controles plaats op overlastlocaties die bewoners aan de politie hadden doorgegeven, zoals asociaal rijgedrag in de omgeving van de Newtonweg/Spijksesteeg.

Tekst en foto © Hulpdiensten Gorinchem – Max Liet

Bij de controle werden in totaal 51 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder geldig rijbewijs, onnodig geluid veroorzaken, geblindeerde ramen en te luidruchtige uitlaten. Daarnaast zijn er twee personen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Bij een van hen werd ook een hoeveelheid harddrugs aangetroffen.

Eén reactie

Geef een reactie