Communicatie Platform Gorinchem viert 10-jarig bestaan

Op donderdag 9 september viert het Communicatie Platform Gorinchem haar 10-jarig bestaan, samen met haar leden en andere geïnteresseerden uit het communicatievak. Door de pandemie is dit een jaar later dan gepland. Het is fijn dat het netwerk van communicatieprofessionals nu weer samen mag komen, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. De feestelijk jubileumbijeenkomst staat in het teken van neuromarketing.

Veel mensen denken bij neuromarketing aan het ongemerkt beïnvloeden van de consument door het brein de boodschap als het ware ‘in te fluisteren’. Maar het is meer dan dat. Door neuro-onderzoek in te zetten kunnen marketing- en communicatieprofessionals consumentengedrag beter begrijpen, effectiever communiceren en succesvoller innovaties in de markt zetten.

Spraakmakende voorbeelden

Eveline van Zeeland is de eerste spreker. Als auteur, docent en onderzoeker geeft zij het aanwezige publiek een wetenschappelijk kijkje in de wereld van neuromarketing. Daarna komt Vladimir den Baars van onderzoeksbureau Neurensics aan het woord. Hij laat aan de hand van een aantal spraakmakende voorbeelden zien wat het effect van commercials is en welke emoties er worden geactiveerd in het brein. CPG-lid Rian van Koulil, werkzaam als Director Brand & Communications bij Hans Anders, deelt tot slot haar ervaring met neuromarketing in de praktijk. Zij vertelt welke waardevolle inzichten het haar hebben opgeleverd bij de productie van een tv-commercial die sinds juni op de buis is.

Walking dinner

We zijn te gast in theater De Waan van het Fortes Lyceum in Gorinchem. Het programma start om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur zijn de gasten welkom voor een borrel. En na het inhoudelijke deel van het programma, is er tijdens een walking dinner voldoende ruimte om na te praten en te netwerken.

Aanmelden

Ook communicatieprofessionals die wonen en/of werken in Gorinchem of omgeving en nog geen lid zijn van het CPG, zijn van harte welkom. Leden kunnen voor 20 euro deelnemen en niet-leden hebben voor 40 euro een interessante avond. Aanmelden kan via de website tot en met maandag 6 september.

Het Communicatie Platform Gorinchem is een netwerk van communicatiespecialisten die wonen of werkzaam zijn in de omgeving van Gorinchem. Doel van het netwerk is ervaringen uit te wisselen, kennis te maken met regionale/lokale projecten en om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op communicatiegebied.

Geef een reactie