‘Spoken Word’ en muziek na (te) lange tijd weer van start

Op dinsdag 7 september gaat het Nederlands Dichters Podium weer van start. De stoute schoenen zijn aangetrokken om eindelijk weer een podium te organiseren op een NIEUWE LOCATIE; De Biesboschschuur van fa. Koek aan De Werken 1 in Werkendam. Vanaf de vorige locatie, bistro De Vrouwenhemel, is het een paar honderd meter verder op de Sasdijk tegenover Scheepswerf De Werken (voorheen Scheepswerf Jooren) de weg naar beneden en onderaan de hol rechts bij fa. Koek het terrein op.


Het woord ‘schuur’ doet afbreuk doen aan wat fa. Koek heeft gerealiseerd (zie foto). Een ruim opgezette gelegenheid, waar iedereen op anderhalve meter uit elkaar kan zitten. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Programma

Omdat er erg lang geen podium is geweest, is er een mooi openingsprogramma samengesteld. De ‘Dichter van de Maand’ is de Antwerpse dichter Nooit Nooit en de muzikale invulling wordt verzorgd door ‘Klink!’ een vocale groep uit Gorinchem die in menig theater heeft gestaan. (Meer tekst onder foto)

De zaal is, zoals gebruikelijk, om 19.15 uur open. De avond begint om 19.45 uur en is zo rond 21.30 uur afgelopen. Daarna is er, zoals u gewend bent, nog een gezellige nazit.

De geldende corona regels worden nageleefd, zodat u weer als vanouds onbezorgd kunt komen genieten van een heerlijk avondje-uit.

Open podium

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Fa. Koek.

Geef een reactie