Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie in Gorinchem

Inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter was woensdagochtend 1 september 2021 nodig bij een medische noodsituatie in een woning aan de Anna Bijnsstraat in Gorinchem. Omstreeks 11.10 uur werd de ambulancedienst met spoed gealarmeerd. Rond 11.30 uur werd ook de hulp ingeroepen van het team van de traumahelikopter. Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De ambulance reed met de patiënt naar de parkeerplaats bij de evenementenhal aan de Franklinweg. Daar stapte de arts en verpleegkundige van de traumahelikopter in de ambulance om het ambulancepersoneel te assisteren.

Na behandeling is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. De arts van de traumahelikopter is meegereden met de ambulance.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (9)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie