Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto

Een fietser is dinsdagavond 7 september 2021 naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Gorinchem. Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.50 uur op de Banneweg. De fietser stak de ter hoogte van de kruising met de Wijnkoperstraat de Banneweg over en kwam daarbij in botsing met een auto.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Bij de klap raakte de fiets beschadigd en werd de voorruit van de auto verbrijzeld. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De fietser is ter controle per ambulance naar het nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie