Vita college geopend

De Merewade Praktijkschool is woensdag 1 september begonnen onder een nieuwe naam. Voortaan heet de school aan het Merwedekanaal het Vita College. Burgemeester Reinie Melissant-Briene verrichtte de opening van de school. Het werd een vrolijke boel waarbij veel oranje. Eveneens waren de grote puzzelstukken, waarmee op het plein het logo met de nieuwe naam in elkaar werd gezet, waren oranje.
Bron en foto’s: Vita College

Vita College is praktijkonderwijs in de vorm van voortgezet onderwijs dat gericht is op praktische competenties. Les wordt gegeven in kleine groepen en is afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden van de leerling. Het lesprogramma bestaat voor de helft of meer uit praktijk.  Er is veel aandacht voor praktische vaardigheden zoals, koken, klussen in huis, rekeningen betalen, invullen van formulieren en samenwerken. (Meer tekst onder foto’s)

De directeur van HPC Trainigen & Opleidingen, mevrouw Petra Prinsen (rs. op foto), was ook aanwezig bij de opening van het Vita College. Zij bracht tevens een verrassing mee. Alle medewerkers werden verblijd met een sleutelhangen met het nieuwe logo in de kleur van de school. Natuurlijk oranje.

Meer over de school op  www.vita-college.nl

Geef een reactie