StoryTrail stadswandeling Gorinchem

Beleef de mooiste historische verhalen van de stad

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de stadsgeschiedenis, vol sterke verhalen en spannende avonturen. Deze wandelende vertelvoorstelling gaat in première op zondag 12 september. Je kunt ook mee lopen op vier andere zondagen in september en oktober.
Foto: StoryTrail.nl / Dominique Brozek

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Met als onbetwiste hoofdpersoon: Hugo de Groot. Want 2021 is tenslotte niet voor niets het Hugo de Grootjaar. Tijdens de wandeling krijg je bijna het gevoel dat je zelf in de schoenen van de beroemde geleerde staat. (artikel gaat verder onder de foto)

Foto: StoryTrail.nl / Dominique Brozek

Maar je maakt onderweg nog veel meer Gorcumse avonturen mee. Ridders en jonkvrouwen, arme marskramers, sluwe boeven, heerlijke Kabeljauwen en koppige Hoeken: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem vertrekt om 14:00 uur op zondag 12 en 19 september én op zondag 3, 10 en 17 oktober 2021. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14,- per persoon (kinderen: € 8,84).

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is gemaakt ter gelegenheid van het Hugo de Grootjaar, in opdracht van Stichting Gorinchem Citymarketing.

Geef een reactie