Laatste Lunchconcert Grote Kerk

woensdag 15 sept. – 12.15 uur

De Spectacles Jazzband sluit op woensdag 15 sept. de serie lunchconcerten in de Grote Kerk af. Een uurtje New Orleans jazzmuziek oude stijl. Hoe spectaculair wil je het hebben ? Gratis toegang. Aanvang 12.15 uur. Kerk open vanaf 11.00 uur.
Eigen foto

De Spectacles Jazzband met als thuishaven Gorinchem is opgericht in 1992. Deze gezellige Jazzband is het huisorkest bij de Jazz Hall’72 te Gorinchem één van de oudste jazzclubs in Nederland.

De Spectacles Jazzband heeft zich toegelegd op de oude- stijl New Orleans jazzmuziek. De Spectacles Jazzband heeft een goede naam verworven in het oude-stijl circuit. Daarom wordt de band ook veel gevraagd bij jazz-festivals in binnen -en buitenland.

Door de ontwapenende wijze van spelen geeft het tijdens de optredens de meest verrassende effecten naar het publiek. Ook heeft het orkest enige faam verworven middels tv optredens, in jazzkerkdiensten en gezamenlijke optredens met harmonie- en fanfareorkesten.

Geef een reactie