Honderden bossen rozen voor medewerkers Beatrixziekenhuis

Wij zijn iedere dag dankbaar dat we ons werk mogen doen: klaarstaan voor patiënten, zorg verlenen, even een arm om iemand heenslaan. En iedere dag ervaren wij ook dankbaarheid van onze patiënten – het mooiste wat er is! Vandaag was die dankbaarheid héél zichtbaar met honderden bossen rozen die het Beatrixziekenhuis opfleurden.

De rozen werden aan medewerkers van de dagbehandeling, radiologie, oncologie en interne geneeskunde uitgedeeld uit naam van Monique van den Anker-Ros. Ruim zes jaar lang vocht zij tegen borstkanker, maar begin dit jaar overleed zij. Ondanks de steeds zwaardere behandelingen die zij onderging, bleef Monique strijdvaardig, hoopvol en dankbaar voor alle goede zorgen die zij kreeg in het Beatrixziekenhuis. Ze wilde onze medewerkers graag bedanken, maar kon dit niet meer persoonlijk doen. Daarom regelden haar naasten dat haar lievelingsroos op deze speciale dag – Moniques trouwdag – aan de medewerkers werden uitgedeeld die haar behandelden en bijstonden. Een intens en ontroerend mooi gebaar voor alle medewerkers die elke dag weer klaarstaan voor anderen.

Geef een reactie