Gorcum Sportmaand

Dansen, hockey, voetbal, gymles… In Gorinchem kun je waanzinnig veel sportieve dingen doen! En het mooie is: dankzij Sjors Sportief kun je daar heel makkelijk kennis mee maken. Op woensdag 8 september is het eerste exemplaar van het Gorcums Sportmaand-boekje gedaan door Wethouder Joost Van der Geest aan tekenwinnares Roos Rikkers van de Tamboerijnschool.
Bron: Gorinchem beweegt

Haar tekening staat op alle voorkanten van het boekje. Deze week worden de boekjes uitgedeeld op alle basisscholen uit Gorinchem.
In dit boekje vind je alle activiteiten op een rij.

Neus dus maar eens rond! En zie je een leuke activiteit? Dan kun je je vanaf 10 september om 16.00 uur inschrijven. Later inschrijven mag natuurlijk ook, maar let op: vol is vol. Heb je je ingeschreven? Dan ben je binnenkort van harte welkom bij de organisator van jouw sportieve activiteit. Daar krijg je dé kans om je talent te ontdekken!

Inschrijven is verplicht kan via de Sjors Sportief App, via de button op de homepagina van Gorinchembeweegt.nl en via de website van Sjors: www.sportingorinchem.nl. Zo’n slimme kans om kennis te maken met sport in Gorinchem laat je
toch niet liggen?

Boekje: Gorinchem-2021-2022-boekje

Eén reactie

Geef een reactie