Veteranen lunch

Afgelopen zaterdag werd in het gebouw van de Speeltuinvereniging Lingewijk een Indisch buffel aangeboden door de Gemeente Gorinchem aan de bezoekers van het Veteranencafé  Gorinchem en alle overige veteranen uit de Gemeente Gorinchem.

Burgemeester Van Melissant was speciaal terug gekomen van vakantie om de bijeenkomst bij te wonen. Ze vertelde dat voortaan tijdens de landelijke Veteranendag de veteranenvlag zal worden gehesen bij het Gemeentehuis.

Ook wordt een geschikte plaats gezocht voor een witte anjer perkje, dat omstreeks de Veteranedag in bloei zal staan.

Op de linker foto is de 93 jaar oude Thom Bonis in gesprek met Mevrouw Gobel, (o met 2 puntjes)  terwijl haar 103 jaar oude echtgenoot in gesprek is met een andere veteraan.

Rechter foto: Een aantal veteranen in gesprek met op de achtergrond de Veteranenvlag.

Geef een reactie