Inzoomen op uw toekomstperspectief tijdens Prinsjesdagontbijt Visser & Visser

Visser & Visser organiseert dit jaar weer de traditionele Prinsjesdagontbijten. In tegenstelling tot vorig jaar hopen we elkaar dit jaar weer live te ontmoeten. We nodigen ondernemers van harte uit om zich aan te melden voor één van de zes locaties.

Tijdens een goed verzorgd ontbijt zoomt Visser & Visser samen met de aanwezige gasten in op het toekomstperspectief. Als ondernemer heeft u wellicht een lastige of juist bijzonder goede tijd achter de rug. Nú is het tijd om niet langer in de achteruitkijkspiegel te kijken, maar vooruit! Wat betekent het Belastingplan en de Miljoenennota voor de toekomst van uw onderneming?

Meld u op onze website aan voor het Prinsjesdagontbijt op een locatie naar keuze: www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt2021. Het Prinsjesdagontbijt in Gorinchem vindt plaats op donderdag 30 september in Partycentrum Hipper & Kolfbaan met spreker Wim Pietjouw.

Geef een reactie