Auto inbraken bij Molen Nooit Volmaakt

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september werden in de omgeving van de parkeerplaats bij de molen Nooit Volmaakt op de Bagijnenwal harde klappen gehoord. De melder vermoedde dat er ingebroken werd. De politie ging met spoed ter plaatse en moest helaas constateren dat dit inderdaad zo was.

Op het parkeerterrein werden 4 personenauto’s aangetroffen met een vermoedelijk ingeslagen ruit. Onduidelijk welke spullen er zijn gestolen. Op andere ruiten waren duidelijk vegen te zien. Gezien de weersomstandigheden waren de ruiten vochtig en heeft de boef over de ramen geveegd om naar binnen te kijken.

De politie stelde een onderzoek ingesteld naar de camerabeelden en zij roepen iedereen op die wat gehoord of gezien heeft zich bij hen te melden.

Laat geen waardevolle spullen in uw auto liggen. Dit voorkomt een inbraak in uw auto met veel schade als gevolg.

Geef een reactie