Drugsdealer aangehouden

Op 12 september rond 01.00 uur werd een personenauto gecontroleerd in Lexmond. De bestuurder viel op door een gehaaste rijstijl. Bij de staande houding gedroeg de bestuurder zich zeer zenuwachtig. Hij bleek alle reden te hebben om nerveus te zijn, tijdens de controle bleek hij namelijk in het bezit van een flinke hoeveelheid verdovende middelen.

De bestuurder is vervolgens aangehouden. Door de recherche wordt verder onderzoek gedaan naar de handel in verdovende middelen door deze verdachte.

De politie blijft werken om de samenleving een stukje veiliger te maken. Als burger kunt u daar een steentje aan bijdragen door informatie met hen te delen. Heeft u informatie over de handel in verdovende middelen of andere verdachte of criminele activiteiten bij u in de buurt? Meld dit via 0900-8844 . Liever anoniem melden? Dat kan bij Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie