Voortuinsale Stalkaarsen

Wilt u ook van uw oude spullen af? Doe dan mee met de jaarlijkse voortuinsale in Stalkaarsen. Stal zaterdag 18 september tussen 11.00 en 14.00 uur uw koopwaar uit in uw eigen voortuin. Koopjesjagers en snuffelaars zijn natuurlijk van harte welkom om te komen struinen langs de kraampjes en voortuinen in de wijk.

Om 14.00 uur komt kringloop Arkel langs om overgebleven bruikbare spullen op te halen. Spullen worden verzameld bij Sportpunt Stalkaarsen aan de Dokter Hiemstralaan. Wil je dat grote spullen bij je thuis worden afgehaald geef dit dan even van te voren door via wijkstalkaarsen@gmail.com, een persoonlijk bericht op onze Facebookpagina Wijk Stalkaarsen of app naar 06-16450901. Op de dag zelf kun je ook even langsgaan bij Dokter Hiemstralaan 104

Geef een reactie