Feest en lintjes bij 100-jarig bestaan Kynologenclub Gorinchem

Zaterdag 18 september vierde Kynologenclub Gorinchem haar 100-jarig bestaan. Locoburgemeester Joost van der Geest feliciteerde de vereniging met dit mooie lustrum en overhandigde een cheque namens het College van burgemeester en wethouders.

Lintjes

De feestvreugde rond het jubileum werd bovendien nog vergroot doordat drie leden van de Kynologenclub een koninklijke onderscheiding kregen uit handen van locoburgemeester Van der Geest.
Mevrouw Kleppe (foto 2) uit Asperen (gemeente West-Betuwe) werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar inzet bij de Kynologenclub, Golfclub De Lingewaelsche, de manage in het Lingebos en het sinterklaasfeest in Asperen.
Mevrouw Aalberts (foto 1) uit Hoornaar (gemeente Molenlanden) werd ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kreeg deze erkenning voor haar ruim 30 jaar lange waardevolle inzet in voor de Kynologenclub.
En ook de voorzitter van de Kynologenclub, de heer Bouter (foto 3) uit Hoornaar (gemeente Molenlanden), werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg deze waardering niet alleen voor zijn ruim 30 jaar lange inzet voor de Kynologenclub, maar onder andere ook voor zijn inzet voor de Ondernemersvereniging Hoornaar.

foto’s: gemeente

2 reacties

Geef een reactie