Een wereld vol verhalen

Bibliotheek Gorinchem is een plek vol verhalen. Verhalen die je er vindt of juist zelf maakt. Verhalen uit boeken óf uit mensen. Wat jouw verhaal ook is, de bieb is een plek waar je welkom bent en waar je jezelf kunt zijn. Samen met anderen. Of je nu wilt lezen, leren of ontmoeten. De bieb is dé plek voor ontwikkeling. Voor iedereen. Zodat iedereen kan meedoen.

Daarom organiseert bibliotheek Gorinchem op 25 september het Festival Een Wereld vol Verhalen, kleurrijke verhalen uit Gorinchem. Met super toffe activiteiten voor alle leeftijden. Kom naar de bibliotheek, laat je inspireren door kleurrijke verhalen, ontmoet schrijvers, partners, vrijwilligers en medewerkers van de bibliotheek én creëer jouw eigen verhaal!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Geef een reactie