Muziek en poëzie in de Biesbosschuur

Op dinsdag 5 oktober is er weer een dichterspodium bij aan De Werken 1 in Werkendam met dichters en live muziek. De ‘Dichter van de Maand’ is Hendrien De Jong uit Meeuwen waarvan onlangs haar tweede gedichtenbundel is uitgegeven. De muzikale invulling wordt verzorgd door ‘De Vale Gieren’, drie heren en een zangeres die eerder het dichterspodium bezochten. Zij maken vaak (Nederlandstalige) nummers met een knipoog.

De zaal is om 19.15 uur open. De avond begint om 19.45 uur en is zo rond 21.30 uur afgelopen. Daarna is er, zoals u gewend bent, nog een gezellige nazit. De geldende corona regels worden nageleefd, zodat u weer als vanouds onbezorgd kunt komen genieten van een heerlijk avondje-uit.

Open podium

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Fa. Koek.

Geef een reactie