Nieuwe kindervoorstelling TheaterHuis

TheaterHuis Gorinchem gaat in januari op alle basisscholen in Gorinchem kindervoorstellingen van hun regenboogproject spelen. Prins & Prins is de naam, een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling voor de onderbouw over kriebels in de buik, knikkende knieen en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is.
Flyer: Niels Groffen

Een koningin die het zwaaien zat is, wil stoppen met werken en zoekt naar meer avontuur in haar leven. Een kroonprins die houdt van uitslapen en het liefst heel de dag lol wil trappen. Een lakei die dit plezant vindt. Het vermoeden heeft dat prinses Kadrie zijn zusje is, maar vooral dat alles op rolletjes loopt in het paleis. En we zien heel veel prinsessen die op de koninklijke contactadvertentie afkomen. Ze gaan stierenvechten, spoelen zichzelf door het toilet, zingen en jodelen met de kinderen, maar willen vooral samen met de prins de taken van de koningin overnemen. Bij niet één prinses voelt prins Frederick vlinders in zijn buik. Met lakei Floris bespreekt hij alles en met hem kan hij ontzettend lachen. Misschien is hij wel de prins op het witte paard?

Spel: Michel de Bruin – Florian Slangen – Mirjam van den Bogaard. Kostuums: Josje Ottevanger, decorontwerp: Lune van der Meulen, vormgeving flyer: Niels Groffen, muziek: Izak Boom.

Geef een reactie