Gemeenteraadsleden en fractie-assistenten op de fiets

In de Omgevingsvisie legt de gemeente vast hoe de fysieke leefomgeving van Gorinchem er nu uitziet en hoe deze eruit kan zien in 2050. Om een beter beeld te krijgen van de ontwikkelingen in de stad kunnen inwoners op de fiets een ‘visuele’ omgevingstour afleggen langs deze locaties. Op rood-witte lantaarnpalen bij een aantal ontwikkellocaties en bij fietspaden die de stad inlopen, kan de inwoner de ontwikkelingen volgen. De informatie via de QR-code op de paal leidt naar een online enquête. Ook neemt het de inwoner aan de hand van impressies mee naar het Gorinchem van de toekomst.

Afgelopen vrijdag maakten gemeenteraadsleden en fractie-assistenten een fietstour door de stad. Zij maakten tussenstops bij vier locaties in de stad waar veel te gebeuren staat. – 𝘚𝘱𝘰𝘰𝘳𝘻𝘰𝘯𝘦; 𝘴𝘵𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴𝘨𝘦𝘣𝘪𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘚𝘤𝘩𝘦𝘭𝘭𝘶𝘪𝘯𝘴𝘦𝘴𝘵𝘳𝘢𝘢𝘵- 𝘉𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯𝘴𝘵𝘢𝘥- 𝘓𝘪𝘯𝘨𝘦𝘰𝘦𝘷𝘦𝘳𝘴- 𝘎𝘰𝘳𝘪𝘯𝘤𝘩𝘦𝘮 𝘕𝘰𝘰𝘳𝘥.

Ook u kunt op de fiets stappen om deze locaties te bekijken? Laat dan uw mening weten! Klik hier voor de enquête en meer informatie: https://www.gorinchem.nl/bouwen-en-wonen/

Maak de Omgevingsvisie fietstour door eigen stad en geef jouw ideeën over de toekomst van Gorinchem.

foto: gemeente


Geef een reactie