Toen eindelijk alles lukte- Maarten Westra Hoekzema

Vrijdag 15 oktober – 20.30 uur

Als we alles kunnen krijgen wat we willen, waarom zijn de meeste levens dan zó?  Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met. ‘Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.


Op een dag keerde het tij. Bij zijn recentste voorstelling Tired Of Being Young zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In Toen eindelijk alles lukte vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

De voorstelling begint om 20.30 uur en de foyer is een uur voor aanvang geopend. De entree bedraagt € 15,00 incl. een kop koffie of thee. Wilt u a.u.b. bij het bestellen van uw kaarten ook uw telefoonnummer invullen voor eventuele wijzigingen en bron-en contactonderzoek.

Geef een reactie