Mega snuffelmarkt in Gorinchem

Op zondag 10 Oktober  organiseren wij  in de Evenementenhal Gorinchem een MEGA SNUFFELMARKT.  Vanaf 9:00 uur staan 500  kramen opgesteld waar tienduizenden 2e hands spullen worden aangeboden. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Het is er allemaal, een compleet huis kan worden ingericht met het gigantische aanbod op deze snuffelmarkt.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Oude lp’s van in vergetelheid geraakte sterren, complete serviezen, een leuk kastje om nog op te knappen, mooie curiosa en verzamelspullen, kortom een mix van allerlei oude en gebruikte spullen. (Meer tekst onder foto)

De snuffelmarkt is geopend van 9:00 tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 4,50  voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis.

Geen coronacheck bij binnenkomst, alleen bij bezoek van de horeca

Parkeren is gratis.

De evenementenhal is gelegen aan de Franklinweg 2, 4207 HZ in Gorinchem Oost.

Geef een reactie