Kunstuitleen en Museumwinkel Gorcums Museum

In de coronatijd kwam alles niet zo uit de verf. Toch is er in het Gorcums Museum het een en ander veranderd. Het eerste dat opvalt is de receptie bij binnenkomst. Deze is in de hal van de ene zijde naar de andere zijde gegaan. Een mooie plaats, want hij sluit nu aan bij de kaartverkoop voor het museum, maar is nu ook naast de museumwinkel en de kunstuitleen.

Kunstuitleen

Om de zoveel tijd iets anders aan uw muur? Bij de kunstuitleen van het Gorcums Museum, voorheen Artoteek Gorinchem, kunt u zelf een keuze maken uit meer dan 2000 kunstwerken om uw huis of bedrijf mooier te maken. Het kost niet veel en de mensen van het museum helpen u graag op weg om iets uit te kiezen wat bij u past. De kunstuitleen van het Gorcums Museum in het hartje van de stad, heeft een afwisselende uitleencollectie en er is altijd wat nieuws. (Meer tekst onder foto)

foto: GP-buro

Online bestellen

Het is ook mogelijk om een kunstwerk online te bestellen via onze digitale catalogus. Dit werk kunt u dan, na onze bevestiging dat we het voor u apart hebben gezet, tijdens openingstijden  bij ons op halen.

Museumwinkel

In onze verrassende museumshop vindt u een ruime keus voor een leuke herinnering aan uw bezoek.

Geef een reactie