Live muziek en nieuwe expo’s

Culturele Zondag Gorinchem 10 oktober

Tijdens de culturele zondag op 10 oktober zijn er nieuwe exposities en is er live muziek. In Het Zevende Huis vinden vanaf 14 uur optredens plaats van de familie huisband Liguster. Entree: vrijwillige bijdrage. In theater Peeriscoop klinkt heerlijke Americana muziek van Tip-Jar. Aanvang 16 uur, entree 12,50.

Nieuwe exposities zijn te zien in het Gorcums Museum waar jongeren zijn uitgedaagd om al hun creativiteit uit de kast te halen voor de felbegeerde Gorcum Art & Design Awards. (Meer tekst onder foto)

foto: GP-buro

In het Hamel museum een nieuwe expositie van olieverf schilderijen van de Gorcumse fijnschilder Cordula van der Stadt. Op originele en kleurrijke wijze legt zij verbinding tussen Nederland en Zuid-Korea. In de kruitmagazijnen van Symposion blikt de Gorcumse kunstenaar Gerard van Klei terug met zijn abstracte werken. In Galerie Kunst bij Karel ontvangt Gundhild van Maanen de bezoekers met nieuwe schilderijen en glas objecten en in de schijnwerper staan kunstobjecten van Lida Janzen.

Meer informatie over het volledige programma en locaties: www.culturelezondaggorinchem.nl

Geef een reactie