Reuzegezellige opening Ouder-kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel

 Onder het genot van een hapje, drankje en in een fijne sfeer konden (groot)ouders en hun kinderen afgelopen vrijdag kennismaken met de eerste Ouder-kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel, initiatief van de LimonadeBrigade Gorinchem.

Nadat het startschot gegeven was, werden mooie open gesprekken gevoerd tussen de moeders en oma onderling en hebben de kinderen leuk samen gespeeld. Alle aanwezigen hebben met elkaar genoten van een heerlijke high tea op de vroege ochtend. Wil je andere ouders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel samen met je kindje! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. De Ouder-kind Inloop is vanaf nu elke vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Geef een reactie