Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie

Een traumahelikopter is woensdagavond 6 oktober 2021 geland op de stadswal nabij de Kanselpoortweg in Gorinchem. Het Mobiel Medisch Team (MMT), dat met de helikopter vanuit Rotterdam naar Gorinchem vloog, werd ingezet voor een medische noodsituatie in een flatwoning aan de Weverstraat.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Naast het MMT kwamen ook twee ambulances en de politie met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is na behandeling in de woning met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies met het slachtoffer aan de hand was, is onbekend.

foto Max Liet (4)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (1)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie