Amuse – Waarom ook niet

๐™๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ• ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐Ÿ”:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ
๐“๐ข๐œ๐ค๐ž๐ญ๐ฌ โ‚ฌ๐Ÿ๐Ÿ,๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ข๐ง๐œ๐ฅ. ๐Ÿ ๐œ๐จ๐ง๐ฌ๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐ญ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐ก๐š๐ฉ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐Ÿ๐ž๐ฅ ๐ง๐š ๐š๐Ÿ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ

Vanaf 16.00 uur staat trio โ€˜Amuseโ€™ op de planken bij Theater Peeriscoop. De voorstelling gaat over passie voor het theater. Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita, Marcel en Peter hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen wel een heel eind.
Poster: Irene Damminga

Anita Stevens, Marcel Vaandrager en Peter Kann zijn drie heel verschillende artiesten, die elkaar kennen via de Paul van Vliet Theateracademie. Anita en Marcel vullen elkaar op het podium perfect aan. Tel daar het geweldige pianospel van Peter bij op en je hebt een succesvol trio.

De conferences en liedjes met eigen teksten worden allemaal als amuse aan het publiek gepresenteerd. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, kortom: een voorstelling waar u bij moet zijn!

De voorstelling begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop van de voorstelling staat er in de sfeervolle foyer een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kunt u onder het genot van een drankje gezellig nakletsen en het weekend op passende wijze afsluiten.

Tickets zijn te koop via de website www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Geef een reactie