KLINK met “Noem het maar Vrijheid”

Eindelijk is het zover: KLINK! mag weer in het theater optreden en dat doen zij met de spetterende show ‘Noem het maar vrijheid’.
Oorspronkelijk was de show bedoeld om 75 jaar vrijheid te vieren, maar nu grijpen ze de kans aan om vrijheid in breedste zin te vieren. Vrijdag 5 november is de show te zien. Deze bevat prachtige nummers en sfeervolle filmopnames, waarbij alle aspecten van vrijheid aan bod komen.

In de afgelopen maanden hebben we allemaal veel te stellen gehad met onze vrijheid. Dat heeft iedereen geraakt en we moesten dagelijks balanceren tussen wat wel en niet mogelijk was. In een creatieve combinatie van muziek en film gaat KLINK met dit thema aan de slag. Je gaat merken dat (on)vrijheid iets is van alle tijden, vele gedaantes kent, maar ook verrassende kansen biedt…

Kom kijken en luisteren op 5 november in het Gorcumse theater Peeriscoop; zij hebben jullie gemist! Kaarten zijn nu te koop via de Peeriscoop.

Geef een reactie