Overhandiging Fris magazine door De LimonadeBrigade aan Martin Rensen

Het eerste exemplaar van het vernieuwde Fris! magazine is uitgereikt aan Martin Rensen door Nanda van der Boom, oprichter van De LimonadeBrigade. Martin staat samen met zijn dochter Noora op de cover van het magazine. Alle Gorcumse ouders ontvangen Fris! magazine vier keer per jaar via de basisschool, peuterspeelzaal of kinderopvang.

,,Deze editie hebben we nog meer ruimte gemaakt voor echte Gorcumse verhalen, tips en inspiratie voor ouders. De thema van deze Fris! is Loslaten, misschien wel het moeilijkste onderdeel van opvoeden,” aldus Nanda. Gorcumse ouders vertellen openhartig over wat loslaten voor hen betekent. Martin Rensen vertelt bijvoorbeeld over loslaten èn vasthouden na zijn scheiding en Esmay Usmany vertelt over hoe zij haar kinderen leert vertrouwen op een goede afloop.

Behalve deze verhalen staat het magazine ook boordevol tips om (voor) te lezen, te shoppen, er samen met de kinderen in de buurt op uit te gaan en thuis leuke dingen te doen. Nanda: ,,In het magazine is er voor iedere ouder wel inspiratie te vinden en daar zijn we ontzettend trots op!”

Fris! magazine is een uitgave van De LimonadeBrigade in Gorinchem. De LimonadeBrigade is er voor ouders. Om andere ouders te ontmoeten, inspiratie op te doen, om samen met je kind leuke dingen te ondernemen en voor informatie over het ouderschap. Offline vind je De LimonadeBrigade met het Mama,-en PeuterCafé in de bibliotheek in Gorinchem en met de Ouder-Kind Inloop in wijkcentrum Rozenobel.

Op www.limonadebrigade.nl, Facebook en Instagram is nog meer inspiratie en informatie voor ouders te vinden!

Geef een reactie