Vanaf oktober winterdienstregeling bij Riveer

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Wil je op zondag toch naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi (niet beschikbaar voor Aalst-Veen). Deze boot vaart 365 dagen per jaar op een tijdstip naar keuze.

Voor de watertaxi gelden andere tarieven dan voor het reguliere veer.

Loevestein

Vanaf oktober vaart Riveer ook geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, heeft Riveer de Watertaxi-actie. In plaats van €12,- betalen de bezoekers dan €6,- voor een retourtje vanuit Gorinchem of Woudrichem, op een tijdstip naar keuze. Boek daarom eerst een tijdslot op de website van Slot Loevestein en reserveer daarna de overtocht via telefoonnummer 0183 – 659 314 (keuze 3).

Tickets voor de Watertaxi-actie zijn alleen via de website of de Riveer app te koop.

Een combiticket (is inclusief entree) van Slot Loevestein is op zondag niet mogelijk vanaf Gorinchem. Op alle andere dagen is dit ticket geldig op het reguliere veer van Gorinchem naar Woudrichem. Vervolgens kunnen reizigers met het Voetveer Woudrichem naar Loevestein (v.v.).

Geef een reactie