Politiekids Gorinchem

Een project waar al heel wat uurtjes voorbereiding in zitten en waar we echt enorm veel zin in hebben! Wanneer de kinderen klaar zijn met hun training zullen ze officieel beëdigd worden door de burgemeester en onze teamchef waarna ze hun politiekids tenue zullen krijgen. Daarna is het tijd om in actie te komen en gaan we met de politiekids de straat op om acties uit te voeren gericht op de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Dit is voor hen, het moment om hun geleerde skills in de praktijk tot uiting te brengen.

Maar even terug..
Donderdag 14 oktober was het dan zover.. Voor sommigen was het toch een beetje spannend natuurlijk. Maar wat hebben ze genoten en wij ook! Van 09.00 uur tot 14.00 uur hadden we alle leerlingen van 7-11 jaar van de genoemde scholen in de sporthal. We zagen fanatieke, gedreven en enthousiaste kids die met heel veel plezier de 4 onderdelen deden die we hadden uitgezet. (Meer tekst onder foto)

Binnenkort maken we bekend wie de politiekids trainingen mogen gaan volgen. Uiteraard zullen we via de socials jullie op de hoogte houden van dit project!

Geef een reactie