Sportmaand Gorinchem Beweegt zit er op

Gorinchem Beweegt zet breed in op sportstimulering, gezonde leefstijl, cultuureducatie en het versterken van burgerinitiatieven. Gorinchem Beweegt bestaat uit een aantal buurtsportcoaches, beweegcoaches, een eventcoach en verenigingsadviseurs, begeleid en ondersteund door beleidsmedewerkers en programmaondersteuning.

De eventcoach coördineert en faciliteert een aantal evenementen in Gorinchem, ondermeer de Gorcum Sportmaand. Tijdens dit evenement krijgen sport- en cultuuraanbieders de mogelijkheid om hun aanbod op een laagdrempelige manier te presenteren aan de inwoners van de stad.

De Sportmaand was dit jaar van 18 sept. t/m 17 oktober 2021. Afgelopen zondag werd de Sportmaand afgesloten met een Eindspektakel in Sporthal de Oosterbliek. In 4 leeftijdsgroepen werd er gesport. Per groep waren er steeds maximaal 75 enthousiaste sporters in de weer. In de sporthal konden zij de sportmaand feestelijk af sluiten en nog een keer kennismaken met een aantal verenigingen, zoals voetbal, turnen, korfbal, badminton en meer.

oosterbliek 21
oosterbliek 19
oosterbliek 20
oosterbliek 18
oosterbliek 17
oosterbliek 16
oosterbliek 15
oosterbliek 14
oosterbliek 13
oosterbliek 12
oosterbliek 11
oosterbliek 10
oosterbliek 9
oosterbliek 8
oosterbliek 7
oosterbliek 6
oosterbliek 5
oosterbliek 4
oosterbliek 3
oosterbliek 2
oosterbliek 1
previous arrow
next arrow
Shadow

foto’s en video: GP-buro/GP-TV – tijdens de jongste groep

Geef een reactie