Hannie Hania Stimuleringsprijs voor Speelgoedbank

Hannie Hania stond jarenlang met haar partij Stadsbelang Gorinchem bekend om haar betrokkenheid bij de stad. Toen zij bij haar aantreden in de raad geld ontving voor haar raadsvergoeding. besloot zij hier elke maand €.100,– apart te leggen. Iedere keer dat zij €.500,– bij elkaar had, schonk zij dit bedrag aan een organisatie in de stad. Zo ontstond de Hannie Hania Stimuleringsprijs. Stadsbelang besloot hiermee, na haar overlijden in 2017, door te gaan met het uitreiken aan deze prijs.

Deze week werd de Stichting Speelgoedbank bezochten afgevaardigden van Stadsbelang de Speelgoedbank. Zij verrasten Coby Dekker, voorzitter van de Speelgoedbank, met de cheque van €.500,–. De Speelgoedbank heeft er ook al een bestemming voor. De Speelgoedbank zorgt ervoor dat deze kinderen in de decembermaand ook een cadeautje in hun schoen of onder de boom hebben.

Geef een reactie