Theater Peeriscoop – Jeroens Clan

Tere Zieltjesdinsdag 9 november – 20.30 uur

Er zijn twee soorten mensen: Sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op 9 november 2021 in Theater Peeriscoop in Gorinchem bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”


Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Een ATT ticket kost 15 euro inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Wilt u bij het bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron- en contactonderzoek.

Credits:
Fotograaf: Merel van Dooren
Regie: Pieter Bouwman

Geef een reactie