Watertaxi-actie Loevestein

Onmisbaar leuk onderdeel van je kasteelbezoek

Vaart de veerpont niet volgens de reguliere dienstregeling naar Slot Loevestein?  Dan is de watertaxi de ideale oplossing om toch over water te reizen! Voldoe je aan de actievoorwaarden, dan kun je vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteren van een speciale aanbieding met de watertaxi-actie.

50% korting op retourtje Loevestein

Vanaf 1 oktober wordt er niet meer met een vaste dienstregeling naar Loevestein gevaren. Maar het slot blijft het hele jaar door bereikbaar over water met Riveer. Want als er geen regulier veer meer vaart, kun je gebruik maken van de watertaxi. En voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je profiteren van de speciale watertaxi-aktie prijs en geniet je 50% korting op je Riveerticket. De boottocht is een onmisbaar leuk onderdeel van je bezoek en deze actie maakt het nog leuker!

Ook in de herfstvakantie is er op Slot Loevestein van alles te doen. Maak bijvoorbeeld ook een iconische foto in de boekenkist van Hugo de Groot! Laat jezelf onderweg verwonderen door het feit dat Hugo de Groot precies dezelfde route aflegde in die befaamde boekenkist!

Actievoorwaarden

  • Reserveer via 0183 – 659 314, keuze 3;
  • Aanbieding geldt bij minimaal 2 personen per reservering;
  • Alleen geldig als er geen reguliere verbinding naar Loevestein is;
  • Alleen geldig van 10.00 tot 17.00 uur;
  • Alleen geldig op retour Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein;
  • Tickets Watertaxi-actie alleen verkrijgbaar via website of Riveer app;
  • Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer: tijdstippen heen- en terugreis op basis van beschikbaarheid.

Geef een reactie