Gezellige opening Clubgebouw Typhoon

Zaterdag 16 oktober is eindelijk het clubgebouw geopend. Door de corona uitbraak was dit lange tijd niet mogelijk. De opening werd bijgewoond door ruim 150 belangstellenden leden, sponsoren, vertegenwoordigers van sport verenigingen, de wethouder van sport en vele anderen. De bijeenkomst begon met een minuut stilte voor onze onlangs overleden oud-voorzitter Piet Kranendonk.

Bron: Typhoon

Daarna werden de aanwezigen getrakteerd op een demonstratie van van onze jeugdleden. Verspringen, speerwerpen, hoogspringen en hordelopen konden van dicht bij worden bijgewoond. Velen waren onder de indruk van de prestaties die werden geleverd.

Na de demonstratie volgde de uiteindelijke opening door onze ere-leden Paul Peet en Remi Bakker. Omdat Peter van Grinsven andere verplichtingen had werd deze vertegenwoordigd door de voorzitter Cor Van Vlaanderen.

Na de officiële. opening en toespraken door Rob de Bruin directeur van van de Pijl BV de aannemer die het gebouw heeft gemaakt, de voorzitter Cor Van Vlaanderen en Bert Vreeswijik namens de leden was het na een drankje tijd voor het laatste onderdeel het uitreiken van de prestatiebekers 2021 en de huldiging van leden met een NK klassering.

De prestatiebekers gingen naar Eloise van der Meijden ( D-junior), Justin Sluijter ( A-junior), Suzanne den Boef ( senioren dames) en Dinand Tukker ( senioren heren)

Walk of fame

Door de NK klassering had het bestuur een verrassing in petto. Dit jaar niet een envelop met een bedrag maar een heuse plaats in de Typhoon Walk of Fame. De winnaars Thom Kortenoever (3e plaats discus U18), Justin Sluiter  ( tweede plaats verspringen U20) en onze Nederlands kampioen U20 speer Thomas Knoop met een worp van 65,56

We hopen dat deze Walk of Fame voldoende inspiratie geeft aan andere sporters om hier nieuwe tegels aan toe te voegen.

Geef een reactie