Opening exposite KleurTonen

Kleur is niet weg te denken uit de kunst. Kleur geeft betekenis aan een kunstwerk, roept emotie op, trekt aan of stoot af.  Maar wat als kunstwerken in één kleur zijn gemaakt en kleur zelf het onderwerp wordt?

Van 30 oktober 2021 t/m 20 maart 2022 presenteert het Gorcums Museum KleurTonen: een expositie met monochrome werken uit de hedendaagse kunst.

Kleurervaring

De expositie KleurTonen brengt het werk van ruim 70 Nederlandse én buitenlandse kunstenaars bij elkaar. Zij danken hun deelname niet aan een bepaalde stijl of onderwerp, maar aan het monochrome kleurgebruik in hun werk. Dankzij dit selectiecriterium en het per kleur rangschikken van de werken op zaal, krijgt de bezoeker een unieke ervaring op het gebied van kleur aangeboden.

Reservering

U komt toch ook naar de opening op 30 oktober? Wij ontvangen u graag. Voor de opening van de expositie KleurTonen zijn reservering  en coronatoegangsbewijs verplicht.

Vul uw e-mailadres in en ontvang  een link waarmee u een tijdsblok kunt reserveren. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Geef een reactie