Taalpunt Rozenobel: Kom met je vraag!

Vanuit de Bibliotheek Gorinchem is elke donderdagochtend iemand aanwezig in de Rozenobel met het Taalpunt; dit is een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met vragen over taal, digitaal en rekenen. Wil je bijvoorbeeld beter Nederlands leren? Heb je een moeilijke brief gekregen die je niet begrijpt? Ben je op zoek naar een goede taalschool? Misschien wil je wel leren hoe je een e-mail stuurt of via WhatsApp kan videobellen? Heb je moeite met rekenen? Dit zijn vragen die wij wekelijks krijgen én kunnen beantwoorden. Op het Taalpunt helpen wij je verder!

Kom je ook langs voor een fijn gesprek? Als je er toch bent: kijk gerust eens rond bij de andere aanwezige partijen. Elke donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur kun je in Wijkcentrum Rozenobel terecht voor vragen. Je vindt hier allerlei organisaties zoals Avres, Poort6, Gemeente Gorinchem, Humanitas, HCC!seniorenacademie én de Bibliotheek AanZet.

De Bibliotheek AanZet vindt meedoen belangrijk. Ook is de bibliotheek een plek waar iedereen welkom is! Je hoeft geen lid te zijn. Dagelijks vinden er allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats. Ga naar een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie of kijk op onze website: www.debibliotheekaanzet.nl Loop gerust even binnen!

Geef een reactie