Veel bezoek voor expositie Textielkunst

Op een oproep om op basis daarvan een modern werk te ontwerpen reageerden vijftig textielkunstenaars uit heel Nederland. Aan het geheel werd ook een wedstrijd gekoppeld. Een vakjury heeft al in het begin van de exposite drie winnaars bekend gemaakt. Aan het eind zal de publieksprijs nog bekend gemaakt worden. De stembriefjes hiervoor kunnen tot en met 10 november 2021 worden ingediend.
De foto (gemaakt door Ewoud Klop) toont de inzending van Karen Bruinsma.

Het museum

Voor meer informatie over het museum kijkt u op www.koperenknop.nl. Het adres is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepsbezoeken en het gebruik van het museum als vergaderlocatie of cursusruimte kan ook op andere tijden. Voor gerichte vragen kunt u mailen met koperenknop@koperenknop.nl of bellen naar 0184-611366. Het museum heeft een museumcafé, een ontvangstruimte, een permanent gedeelte en een grote museumtuin met diverse bijgebouwen.

Geef een reactie