De Stad Gorinchem in bibliotheek

door Dries de Swart

Woensdagochtend 3 november kon men in de bibliotheek een praatje gaan maken met redactieleden van De Stad Gorinchem. Op deze locatie kwam de redactie nog dichter bij de mensen. Een prachtkans om vragen te stellen en eens te kijken wie de mensen die de krant en de website maken. Een soort inloopspreekuur met mensen van de redactie, maar ook van sales! Dus vragen over advertenties of commerciële content zijn ook welkom.

Hans Roest

Bij deze eerste keer dat De Stad Gorinchem in de bibliotheek te vinden was werd bezocht door personen met wisselende interesses. Koploper van de bezoekers was de fotograaf van GP-buro, want ook hij vond het leuk om de gezichten van de redactieleden weer eens te zien. Het meeste contact tussen fotograaf en redactie verloopt het meest via email of telefoon. Persoonlijk contact is dan erg plezierig. Dubbel leuk was het voor hem dat ook de oud-fotograaf van De Stad Gorinchem binnenstapte. Hans Roest, jarenlang het gezicht van de krant, en Dries de Swart (GP-buro) konden na lange tijd weer eens gezellig hun verhalen aan elkaar vertellen. (Meer tekst onder foto)

GP-buro

Maar de redactie had natuurlijk weinig aan deze kletskousen. Gelukkig kwamen er meer bezoekers. Leuk was het om een bezorger van de krant te zien binnenstappen. Zij wilde ook eens een praatje maken met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de krant die zij wekelijks huis-aan-huis bezorgd. En dan Harald Rengelink, altijd enorm betrokken bij Gorinchem, kwam met vragen, maar wist ook zaken te vertellen waar de redactie wat aan heeft. (Meer tekst onder foto)

GP-buro

Het werd een nuttig, maar ook heel gezellig, inloopspreekuur. Zou u dit ook wel eens willen ervaren? Dat kan, woensdag 10 november zit de redactie weer in de bibliotheek, van 10 tot 12 uur. Omdat de bibliotheek dan nog gesloten is, is de voordeur nog op slot. Loopt u even achterom, want daar kunt u naar binnen voor een bezoek aan de redactie. Ik zou het zeker doen.

GP-buro

Geef een reactie