Chauffeur onwel, auto in brand

Vanmorgen heeft er op de Dorpsstraat in Bleskensgraaf een eenzijdig verkeersongeval plaats gevonden. De bestuurder van de auto raakte de controle kwijt en botste tegen een paaltje aan. Door deze botsing begon de auto eerst te roken en vloog vervolgens in de brand. Omstanders hielpen de bestuurder uit zijn benarde situatie.

Bovenstaande tekst vinden we op Instagram van de wijkagent van Molenlanden-west. Hij geeft terecht de omstanders, die direct optraden om de chauffeur in veiligheid te brengen, een dikke pluim.

“Hele grote complimenten voor de helden!! Super goed en daadkrachtig dat zij hebben ingegrepen. Was dit niet gebeurd dan de situatie mogelijk heel anders af kunnen lopen.”

De ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder na te kijken en de brandweer om het voertuig te blussen. Van de auto bleef niet veel meer over. Uiteindelijk werd het voertuig weggetjes en de weg weer vrij gegeven.

Geef een reactie