Morgen laatste dag Najaarskermis?

De Najaarskermis zit er al weer bijna op. Nadat we vorig jaar door de corona geen kermis hadden in Gorinchem, was hij dit jaar weel aanwezig. Zelfs nog iets groter dan in andere jaren. Zowel op de Grote Markt, Groenmarkt en langs beide zijden van de kerk stonden de attracties opgesteld.

Gorkums Nieuws ging met de camera langs Een keer overdag en een keer na zonsondergang. De vele kleuren licht maken van de kermis toch een heel andere beleving.

Hoe de kermis morgen op de laatste dag moet, is nog een verrassing morgen gaan de nieuwe maatregelen in. Maar volgens de nieuwe regels wordt het moeilijk om dit volgens de nieuwe regels te doen. Zie Rijksvoorlichting.

Het coronatoegangsbewijs is vanaf 6 november verplicht voor:

Doorstroomevenementen. Dit zijn evenementen waarbij het publiek geen vaste plek heeft en er een doorstroom van mensen is. Bijvoorbeeld kermissen en bepaalde sportevenementen.

Geef een reactie