Lancering GorkumNext

Het platform voor inspiratie en ondersteuning voor startende, groeiende en gevestigde ondernemers.

Een plaats en regio is voor wonen, werken en leven mede afhankelijk van de bedrijvigheid. Door ondernemerschap te stimuleren ontstaat een vitale economische werkomgeving die zorgt voor werkgeluk, werkgelegenheid, samenwerking en innovatie en een prettig leefklimaat. GorkumNext is een initiatief van de Stichting Economische Ontwikkeling Gorinchem (EOG).

Deze stichting is opgericht door de IKG Ondernemingsvereniging om ondernemerschap en innovatie in de regio Gorinchem op een doelgerichte en ondernemende wijze te stimuleren.

Zaterdagmiddag 5 november vond de lancering plaats. Deze vond plaats bij de Gorkumse Toren door het ophangen van een lang spandoek tot aan de eerste omloop. Wethouder Joost van der Geest was hier ook bij aanwezig. (Meer tekst onder foto)

GP-buro

Het spandoek was groot genoeg om ook op te vallen vanaf de Wolpherenvestingwal. De wind en een rij bomen maakten het echter onmogelijk om de juiste tekst goed te kunnen lezen. Daarvoor moest de fotograaf dichter naar de toren toe. Ter plaatse was men begonnen om het spandoek weer verwijderen. Hierbij bleef het halverwege de toren hangen aan een van de sierwerken. Inmiddels heeft men het spandoek, zonder schade aan te brengen, van de toren te verwijderen. (Meer tekst onder foto)

Elkaar helpen

Door ambitieuze ondernemers te koppelen aan ervaren mentoren uit de regio die het klappen van de zweep kennen, kan GorkumNext informeren, stimuleren en innoveren. De mentoren bieden praktische ondersteuning met specifieke of algemene ondernemersvragen, en het platform biedt een centrale plek voor trainingen, inspiratiesessies, best practices en andere vormen om kennis te delen en ondernemerschap in de regio te stimuleren.

Meer info:
info@gorkumnext.nl
https://gorkumnext.nl/

Eén reactie

  1. Wat een verschrikkelijk domme en onverantwoordelijke actie. Met een spandoek in harde wind de Toren op. En dan te bedenken dat de zaak nu vast hangt op zandstenen sculpturen, de Pinakels op de hoek van de Toren.
    Ik heb geen idee wat hier gepromoot zou moeten worden, een uiting van een hersenloze instelling. Ik ga er van uit dat de kosten van verwijderen en eventuele reparatie op GorkumNext verhaald gaan worden.
    Bah!

Geef een reactie