Ernstig ongeval in Giessenburg, politie vraagt camerabeelden

Zaterdagochtend, 6 november, in alle vroegte heeft de Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek gedaan op de Neerpolderseweg te Giessenburg. Net na 03.20 uur vond daar een eenzijdig ongeval plaats met een scooter. Na een nog onbekende oorzaak vond er een frontale botsing plaats met een haag. Door een alerte melder werd gezien dat er twee personen op de grond lagen.

Twee ambulances drie politievoertuigen en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Eén slachtoffer werd met ernstig letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Utrecht en één persoon met letsel naar het ziekenhuis te Gorinchem .

Door politie Lek en Merwede wordt de toedracht van het ongeval onderzocht. Mocht u bijvoorbeeld camerabeelden hebben of meer informatie, dan komen zij graag met u in contact! U kunt eenvoudig contact met hen opnemen via 0900-8844.

Geef een reactie