Uitbreiding Culturele Zondag

Twee nieuwe locaties vergroten het aanbod van de culturele zondag. Bovendien zijn er diverse nieuwe exposities te bekijken op zondag 14 november. Nieuwkomer is antiquariaat van boeken en nostalgische schoolspullen ‘De Juf’ aan de Haarstraat 15. Geen exposities, maar men kan er wel gezellig rondsnuffelen. Eveneens nieuw is een vervolg op het “Gorcum vertelt” café.

Nu met een heel ander concept maar wel in dezelfde locatie: bistro Piccolo aan de Korenbrugstraat 28. Mari Kant van het Theaterarchief en Annemarie van de bistro verzorgen een gezellige middag rond kleinkunst en cabaret. Ze trappen af met het thema ‘De Jordaan’. Mari weet er veel en smakelijk over te vertellen, terwijl Annemarie de gasten verwend met lekkere hapjes en een gezamenlijke maaltijd gebaseerd op het thema. Men dient wel te reserveren: 0183-631299. De kosten zijn € 25,- exclusief drank en er kunnen maximaal 20 bezoekers worden toegelaten.

Het Zevende Huis presenteert vanaf 14.30 uur zanger en gitarist Jeroen Janssen en vanaf
15.30 ‘Van hemel en hel’. In Peeriscoop vindt om 16 uur een theaterconcert plaats met traditionele zigeunermuziek.

Nieuwe exposities in de Caponnière (fotograaf Ron de Regt op thema wijn), Het Gorcums Museum (Kleur Tonen), galerie Sterke kunst (fotograaf Marian Maaskant)  en twee nieuwkomers in galerie De Burgpoort (kunstschilders Christina de Wijse en Lydia de Rooij). Voor alle deelnemers en het volledige programma kijk op www.culturelezondaggorinchem.nl 

Geef een reactie